default-image

«Οι εξελίξεις στις χρηματιστηριακές αγορές, με τη ματιά της Optima bank» - Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Οικονομία
«Οι εξελίξεις στις χρηματιστηριακές αγορές, με τη ματιά της Optima bank» - Εκδήλωση στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διεισδυτική ματιά της τράπεζας για τις αγορές παρουσίασαν στελέχη του τμήματος ανάλυσης της τράπεζας

Εκδήλωση ενημέρωσης για τους πελάτες της στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποίησε την προηγούμενη Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, η Optima bank. Το εξειδικευμένο τμήμα ανάλυσης, παρουσίασε τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑΑ), και των διεθνών αγορών.

Η Optima bank διαθέτει σημαντική και μακρά πορεία στην πόλη του Ηρακλείου με την παρουσία του χρηματιστηριακού της υποκαταστήματος από το 2008. Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα έμπειρα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Brokerage και του τμήματος ανάλυσης της τράπεζας, για τις προοπτικές των χρηματιστηρίων και των διεθνών αγορών, όπως και για τις ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις των επενδυτικών χρηματιστηριακών προϊόντων.

Σε συνδυασμό με τη γενικότερη φιλοσοφία της για απλή, σύγχρονη και ευέλικτη τραπεζική, η τράπεζα ενσωματώνει τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και στις online χρηματιστηριακές συναλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα, ολοκληρωμένη, online πλατφόρμα Optima bank trader, η οποία με το εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παραμετροποίησης και διαμόρφωσης των εμφανιζόμενων πληροφοριών, προσφέρει στους πελάτες της τράπεζας τη βέλτιστη εμπειρία και στο online trading.

Ο κ. Αντώνης Μούζας, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Brokerage της Optima bank, σημείωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: “Η Optima bank διαθέτει πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στη χρηματιστηριακή αγορά. Πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στους πελάτες μας, πραγματοποιούμε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης μία εκδήλωση αποκλειστικά για χρηματιστηριακά επενδυτικά προϊόντα και πως αυτά εξελίσσονται σε σχέση με το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Optima bank ως τράπεζα αναφοράς στην παροχή εξειδικευμένων χρηματιστηριακών υπηρεσιών.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News