Μητσοτάκης: Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη - Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

Οικονομία
Μητσοτάκης: Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη - Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυβερνητική η παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης και θα αφορά τους επόμενους μήνες

Η  συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάου Μητσοτάκη, που παραχώρησε νωρίτερα στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα μεταδοθεί σήμερα , Τρίτη 14 Ιουνίου, το βράδυ.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ , ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας την ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας αλλά και τις ισχυρές συμμαχίες που έχει διαμορφώσει, ενώ προανήγγειλε και νέα μέτρα για το ζήτημα της ακρίβειας και της τιμής της βενζίνης, που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

«Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά. Επισημαίνει ωστόσο ότι διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε, τονίζοντας οι αιτιάσεις της Τουρκίας, όπως προκύπτουν από την επιστολή που είχε αποστείλει στον ΟΗΕ, είναι τελείως παράλογες.

Η παρέμβαση θα αφορά τους επόμενους μήνες, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, εξηγώντας ότι «ο τρόπος που έχουμε δράσει μέχρι σήμερα, δίνει και το περίγραμμα για το πώς θα κινηθούμε από εδώ και πέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News