Παγκρήτια Τράπεζα: Εγκαινιάστηκε το πρότυπο κατάστημα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Παγκρήτια Τράπεζα: Εγκαινιάστηκε το πρότυπο κατάστημα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου Καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Λ. Δημοκρατίας 22 στο Ηράκλειο

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου Καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Λ. Δημοκρατίας 22 στο Ηράκλειο.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, τελέστηκε Αγιασμός στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών καθώς και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού του Δήμου Ηρακλείου κκ. Μαρία Καναβάκη και Γιώργος Σισαμάκης, εκπρόσωποι της Διοίκησης, στελέχη, εργαζόμενοι, καθώς και πολλοί επιχειρηματικοί πελάτες και μέτοχοι της Τράπεζας.

Απευθυνόμενος στους παριστάμενους, ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει παρήγορο και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι μετά από δύο και πλέον έτη μεγάλων δυσχερειών και συρρίκνωσης όλων σχεδόν των δραστηριοτήτων, «η Παγκρήτια Τράπεζα πρωτοπορώντας, εγκαινιάζει νέα καταστήματα, στηρίζει την κοινωνία με νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας κ. Δημήτρης Δημόπουλος αναφέρθηκε στη σημαντική απόφαση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που εγκρίθηκε νωρίτερα από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Χαρακτήρισε την απόφαση αυτή σταθμό για τη μελλοντική πορεία της Τράπεζας, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη θεμελίωση μιας διακριτής θέσης της Παγκρήτιας στην τραπεζική αγορά, με διευρυμένες δυνατότητες και έντονη παρουσία. Ταυτόχρονα απηύθυνε ισχυρό κάλεσμα στους Μετόχους για τη συμμετοχή τους στην Αύξηση.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα αλλάζει σελίδα. Εξελίσσεται, μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, φιλοδοξεί να υπηρετήσει ακόμη αποτελεσματικότερα το ρόλο της, τη στήριξη της οικονομίας και των πελάτων της, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, τονίζοντας ότι το αναβαθμισμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης στοχεύει στην αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας.

Το Κατάστημα της Λ. Δημοκρατίας αποτελεί πρότυπο της νέας φιλοσοφίας που σταδιακά η Παγκρήτια Τράπεζα εφαρμόζει στο Δίκτυό της, η οποία συνδυάζει την εξυπηρέτηση των πελατών στον χώρο του καταστήματος, με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Στο πλαίσιο αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, ενώ παρέχεται συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων, ακόμη και απομακρυσμένα.

Το νέο Κατάστημα είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με Επικεφαλής τον διευθυντή κ. Γιάννη Δραμουντάνη, Στέλεχος με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τραπεζικό τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News