Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση στο Ηράκλειο

Κρήτη
Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα του τουριστικού κλάδου, ενώ βραβεύτηκαν εργαζόμενοι του κλάδου

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 το απόγευμα, τηρουμένων στο έπακρον των αυστηρών πρωτοκόλλων, σε μια πολύ σημαντική αλλά συγχρόνως ιδιαίτερη και πολυσχιδή εκδήλωση του συνδέσμου μας, που έγινε στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS, παρευρέθηκε το σύνολο της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού με φυσική και διαδικτυακή παρουσία, ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι των αμιγώς Τουριστικών περιοχών, η ηγεσία των φορέων Τουρισμού από την Αθήνα (ΣΕΤΕ & ΓΕΠΟΕΤ) και την Κρήτη, ο Δντής ΠΥ Τουρισμού Κρήτης, καθώς και οι καλύτεροι υπάλληλοι Τουριστικών γραφείων για το 2021.

Η εκδήλωση είχε τέσσερις ενότητες τις οποίες παρουσίασε η πανέμορφη δικηγόρος και παρουσιάστρια κα Μίρκα Οικονομοπούλου.

1η Ενότητα-Εμβολιασμός .(Με τον συντονισμό του εξαίρετου Δημοσιογράφου κ. Λευτέρη Κουμαντάκη)

Εμβολιασμός στον κλάδο του Τουρισμού με ομιλία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και του Καθηγητή Χρήστου Λιονή, οι οποίοι μετέφεραν και οι δύο με την ιδιότητα των επιστημόνων Υγείας στους παρευρισκόμενους με  φυσική παρουσία αλλά και τους 1.500 και άνω παρακολουθούντες διαδικτυακά εργαζόμενους στον Τουρισμό, την σημαντικότητα του εμβολιασμού σε όλους και ιδιαίτερα στον Τουρισμό.

Παράλληλα έγινε η κλήρωση του χρηματικού επάθλου επιβράβευσης αξίας 3.000 ευρώ ,για τους Υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που εμβολιάστηκαν.

Τυχερή η κ. Αννα Γιουμπάκη και το έπαθλο παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης.

2η Ενότητα-Αριστεία . (Με τον Συντονισμό του πολύπειρου σε θέματα Τουρισμού και όχι μόνο Δημοσιογράφου από το MONEY & TOURISM κ. Κώστα Δεριζιώτη)

α) Στο 1ο μέρος έγιναν όπως κάθε χρόνο οι βραβεύσεις με το βραβείο ‘’Ιωάννης Ρασιδάκης’’ στην μνήμη του πρώτου Προέδρου του Συνδέσμου οι Βραβεύσεις Καλύτερων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων για 2021.

Έκαστος παρέλαβε τα βραβεία Αριστείας ένα ‘’Πάπυρο’’ και ένα ‘’Κότινο’’ από αληθινό κλαδάκι ελιάς επιχρυσωμένο με 24Κ , καθώς και μία δωροεπιταγή 120 Ευρώ ,προσφορά για μία ακόμη φορά των Κρητικών Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ,που είναι πάντα κοντά στην κοινωνία και στους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Η κα Χριστίνα Χαλκιαδάκη συνεχάρη τους ‘’καλύτερους’’ και επιβεβαίωσε την συνεχή υποστήριξη της στους εργαζόμενους, στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση χρηματικού του χρηματικού επάθλου επιβράβευσης της Αριστείας αξίας 1.000 Ευρώ το οποίο κέρδισε η κ. Ευγενία Μακρυδάκη. Το χρηματικό παρέδωσε στην τυχερή, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος.

β)Στο 2ο μέρος έγινε η Βράβευση πρωτεργατών στον Τουρισμού, με βράβευση του παλαιότερου εν ζωή Δντή ξενοδοχείου της Κρήτης κου Αλέξανδρου Γούλα, ο οποίος στην ηλικία των 90 παρευρέθηκε και όρθιοι οι παρευρισκόμενοι με μεγάλο σεβασμό και συγκίνηση χειροκρότησαν για την προσφορά του στον κλάδο. Προλόγισαν και βράβευσαν οι Αντιπρόεδροι του Συνδέσμου κκ Γιώργος Δήμας & Κώστας Κουρκουνάκης.

γ)Στο 3ο μέρος έγινε η Βράβευση των Δημόσιων Λειτουργών που υποστήριξαν τον Τουρισμό της Κρήτης για το 2021. Για την Αλληλοϋποστήριξη και σύμπραξη με τους Φορείς και τον ιδιωτικό Τομέα ,μίλησε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βικυ Λοίζου.

Βραβεύτηκαν για τον λόγο αυτό ο προηγούμενος Υπουργός Τουρισμού κ.  Χάρης Θεοχάρης και ο Δντής του κ. Παύλος Κουρής ,καθώς και το στέλεχος  της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Παπάζογλου για την εξαίρετη συνεργασία με τον Σύνδεσμο στις δύο δύσκολες σαιζόν που περάσαμε.

Προλόγισαν και βράβευσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τα Μέλη κκ Λευτέρης Παπακαλιάτης & Κωστής Μπαντουβάς.

Οι ενότητες αυτές έκλεισαν με την απονομή αναμνηστικού για την συνεργασία δώρου στους συντονιστές.

3η & 4η Ενότητα με Συντονισμό του Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη

3η Ενότητα (Απολογισμός). Έγινε η ‘κλειστή’ συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου με τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό της Κρήτης, με ανασκόπηση της σαιζόν 2021 και σκέψεις για το 2022.

4η Ενότητα (Τοποθετήσεις). Τοποθετήθηκαν για όσα ακούστηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας , η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κ. Βίκυ Λοίζου , ο Πρόεδρος ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος ,ο Πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και οι παριστάμενοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

Μία ακόμη αποτελεσματική και ιδιαίτερα χρηστική εκδήλωση του Συνδέσμου έλαβε τέλος και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου λαμβάνοντας υπόψη ότι η πανδημία δεν τελείωσε και θα έχουμε μπροστά μας μία ακόμη δύσκολη χρονιά ,όπου η σκληρή δουλειά και η συνεργασία όλων μας θα είναι επιβεβλημένη.

Καλές Γιορτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News