Χαλκιαδάκης: Νέες αυξήσεις μισθών και παροχές 1 εκατ. ευρώ σε πάνω από 1.200 εργαζομένους

Κρήτη
Χαλκιαδάκης: Νέες αυξήσεις μισθών και παροχές 1 εκατ. ευρώ σε πάνω από 1.200 εργαζομένους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίλια μπράβο! Παρά τις μεταβαλλόμενες και ολοένα πιο ανταγωνιστικές συνθήκες cost saving στην εγχώρια αγορά των σούπερ μάρκετ, η διοίκηση της Χαλκιαδάκης προχωρά σε αυξήσεις μισθών και νέες παροχές στους εργαζομένους της από τον Νοέμβριο, ύψους ενός εκατ. ευρώ ετησίως

Ένας από τους πιο «ισχυρούς παίκτες» του κλάδου της αλυσίδας τροφίμων, η Χαλκιαδάκης, φαίνεται να είναι και ένας από τους πιο καλοπληρωτές στην αγορά, καθώς προχωρά σε αυξήσεις μισθών και παροχές από τον Νοέμβριο σε περισσότερους από 1.200 εργαζομένους, διανέμοντας ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία επιθυμεί να επιβραβεύσει τα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή τους εργαζόμενούς της, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική και συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν εν μέσω της πανδημίας και των απαιτητικών συνθηκών εργασίας που επιφέρει.

Η εν λόγω πολιτική της εταιρείας κινείται σε τρεις βασικούς άξονες, στην αναγνώριση προϋπηρεσίας για την κατάταξη στη μισθολογική κλίμακα, στην επιπλέον στήριξη με βάση την οικογενειακή κατάσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζομένων και στην αύξηση του κατώτατου εισαγωγικού μισθού στην εταιρεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News