efood: Γίνε και εσύ συνεργάτης - διανομέας και όρισε μόνος σου το χρόνο και το εισόδημα σου!

Κρήτη
efood: Γίνε και εσύ συνεργάτης - διανομέας και όρισε μόνος σου το χρόνο και το εισόδημα σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες επιλογές συνεργασίας με ευελιξία για τους συνεργάτες - διανομείς

Είσαι φοιτητής και αναζητάς εργασία part time; Είσαι άνθρωπος που ψάχνει δεύτερη εργασία για να αυξήσεις το εισόδημά σου; Θέλεις να ορίζεις ο ίδιος πόσες ώρες θα εργάζεσαι και να ρυθμίζεις το εισόδημα σου ανάλογα με τις ανάγκες σου; Το efood σου προσφέρει τη δυνατότητα!

Το efood αναζητά 4.000 συνεργάτες - διανομείς για την υπηρεσία delivered by efood!

“Eργασία χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις”

Ειδικότερα, το efood, με 10 χρόνια ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά, συνεχώς βρίσκει τρόπους να εξελίσσεται και να καινοτομεί προς όφελος των καταναλωτών και των συνεργατών του. Ως η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, μετράει ήδη στο δυναμικό της 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by efood.

Με το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των πόλεων που έχει παρουσία το efood να αυξάνεται συνεχώς, φτάνοντας σήμερα τα 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις, αλλά και την εισαγωγή της υπηρεσίας efood market που συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό, με στόχο τον τριπλασιασμό του στόλου μέχρι το τέλος του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με επιπλέον 4.000 φτάνοντας τους  6.000 διανομείς συνολικά έως το τέλος του έτους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες- διανομείς, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Γίνε και εσύ συνεργάτης - διανομέας στην ομάδα του efood και δούλεψε όσο θέλεις, όποτε θες! Επιπλέον μπορείς να υπολογίσεις το εισόδημα σου βάσει των ωρών και την ημερών που εσύ θέλεις να δουλέψεις αλλά και την περιοχή της βάρδιας σου.

"5 λόγοι που το efood είναι η επόμενη συνεργασία σου!"

1) Ελεύθερη & ευέλικτη εργασία. Μπορείς να επιλέγεις και να προγραμματίζεις τις ώρες και τις ημέρες που εσύ θέλεις να δουλέψεις

2) Ανταγωνιστικές αποδοχές. Όσες περισσότερες και μεγαλύτερες διανομές, τόσο μεγαλύτερο κέρδος!

3) Πληρωμή ανά παραγγελία

4) Πρόσθετη αμοιβή βάση αποστάσεων

5) Παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού και ενδυμασίας

Με το νέο μοντέλο, οι συνεργάτες- διανομείς θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους καθώς όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας

Θα έχεις ανταγωνιστικές αποδοχές, καθώς όσες περισσότερες και μεγαλύτερες θα είναι διανομές, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κέρδος!

Η πληρωμή θα γίνεται ανά παραγγελία

Θα έχεις πρόσθετη αμοιβή βάση αποστάσεων

Θα έχεις παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού και ενδυμασίας

Και τέλος σου προσφέρει ελεύθερη και ευέλικτη εργασία, ενώ θα μπορείς να επιλέγεις και να προγραμματίζεις τις ώρες και τις ημέρες που εσύ θέλεις να δουλέψεις.

 "Extra bonus για την καλοκαιρινή περίοδο"

Για το efood, οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της εταιρείας, καθώς είναι πάντα διαθέσιμοι ώστε να εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή. Δείχνοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα που έχει το συγκεκριμένο τμήμα για την εταιρεία, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

“Προγραμμάτισε εσύ το χρόνο που θα εργάζεσαι και υπολόγισε με ακρίβεια το εισόδημα σου”

Η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους. Η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προσωπικό προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ για μια θέση στο efood μπες ΕΔΩ: https://riders.efood.gr/

"efood η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα!"

Tο efood είναι η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει φαγητό, καφέ και τα ψώνια του, από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News