Τα «Σούπερ Μάρκετ Φαιστός» φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους Κρητικούς μικροπαραγωγούς

Κρήτη
Τα «Σούπερ Μάρκετ Φαιστός» φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους Κρητικούς μικροπαραγωγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμπάνια ενημέρωσης για τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς

Καμπάνια ενημέρωσης για τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς ξεκινούν τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός. Μέσα από αυτήν την ενημερωτική  προσπάθεια η κρητική αλυσίδα επιδιώκει να αναδείξει παραγωγούς και προϊόντα αντιπροσωπευτικά της κρητικής κληρονομιάς, παράδοσης και διατροφής.

Ο Γενικός διευθυντής  της εταιρίας κος Λευτέρης Κουβίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στα Σούπερ Μάρκετ  Φαιστός έχουμε πάρει εξαρχής τη στρατηγική απόφαση να ενισχύουμε και να αναδεικνύουμε τους τοπικούς παραγωγούς. Το κάνουμε όχι από σωβινισμό ή τοπικισμό  αλλά επειδή θεωρούμε ότι η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή και μεταποίηση της Κρήτης είναι κορυφαία. Θεωρούμε επίσης υποχρέωσή μας να δίνουμε τόσο στους μόνιμους πελάτες,  όσο και στους επισκέπτες μας, την ευκαιρία να έρχονται σε άμεση επαφή με τα οφέλη την κρητικής διατροφής και με την αρχαιότερη γαστρονομική κουλτούρα της Ευρώπης. Είμαστε περήφανοι για αυτήν μας την απόφαση, είμαστε περήφανοι που ένας επισκέπτης της Κρήτης μπορεί σε εμάς  να βρει και να αγοράσει για παράδειγμα μέλι από το Ροδάκινο ή τα Σφακιά, τυριά από τα Λασιθιώτικα βουνά, τον Μυλοπόταμο ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε και να επικοινωνούμε την κληρονομιά, την παράδοση και τα οφέλη της διατροφής μας, αλλά και να ενισχύουμε την τοπική οικονομία.

Μέσα από την νέα ενημερωτική προσπάθεια επιδιώκουμε να βοηθήσουμε μικροπαραγωγούς που λόγω μεγέθους δεν είναι σε θέση ενδεχομένως να επενδύσουν σε προωθητικές ενέργειες να γίνουν γνωστοί και να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους. Τους παρέχουμε τη δυνατότητα μέσα από τις δικές μας προωθητικές δράσεις να κοινοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχειρηματικής τους δράσης αλλά και των προϊόντων που παράγουν. Καλούμε ταυτόχρονα και το αγοραστικό κοινό της Κρήτης να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει την προσπάθεια.

Η ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας είναι ο δρόμος της ανάπτυξης που έχουμε επιλέξει, είναι ο δρόμος της ανάπτυξης που πρέπει να πάρουμε όλοι μας. »   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News