Knossos Beach: Επιστροφή στο φως, σε έναν κόσμο καλοκαιρινών εμπειριών και αισθήσεων

Κρήτη
Knossos Beach: Επιστροφή στο φως, σε έναν κόσμο καλοκαιρινών εμπειριών και αισθήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει την 50χρονη πορεία του στην Κρήτη

Το Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa, συνεχίζοντας την 50χρονη πορεία του ανοίγει ξανά τις πύλες του και σας υποδέχεται για τη νέα τουριστική περίοδο το Σάββατο 22 Μαΐου 2021.

Η ολιστική φιλοσοφία των αδελφών Γιώργου και Γιάννη Λογιάδη έχει σαν προτεραιότητα την προσφορά μιας ξεχωριστής, αυθεντικής εμπειρίας σε κάθε έναν από τους φιλοξενούμενους, σε συνδυασμό με μια σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και συμβάλλουν στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Η νέα αυτή τουριστική περίοδος έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της οικονομίας του νησιού μας αλλά και ένα νέο ξεκίνημα για όλη τη μεγάλη οικογένεια του Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa, το προσωπικό, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες μας, αλλά και όλους τους φιλοξενούμενους που επιστρέφουν κάθε χρόνο για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων στην Κρήτη.

Η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa, οι καμπάνες με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τα gazebos στην αμμουδιά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. O διακεκριμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας επιμελείται και υπογράφει τις γαστριμαργικές δημιουργίες που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στα εστιατόρια και την παραλία του ξενοδοχείου. Το γραφικό εκκλησάκι μας, και οι υψηλής αισθητικής αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε εκδήλωση. Το κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, ΚΒ Spa, προσφέρει χαλαρωτική περιποίηση και αναζωογόνηση με μια σειρά από θεραπείες που βασίζονται σε προϊόντα της Κρητικής Γης.

Οι χαρούμενες μέρες είναι ξανά εδώ. Απολαύστε τις κοντά μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News