Επιστρεπτέα προκαταβολή 6, αναστολές, ενοίκια και «Συνεργασία»: Μάθετε τι ισχύει

Οικονομία
Επιστρεπτέα προκαταβολή 6, αναστολές, ενοίκια και «Συνεργασία»: Μάθετε τι ισχύει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Λιγότεροι από 400.000 θα είναι εκείνοι που θα λάβουν την επιστρεπτέα προκαταβολή"

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 6, σύμφωνα με την οποία από σήμερα μέχρι και τις 16/3 θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα «Mysupport», όπου θα μπορούν οι επιχειρήσεις να ολοκληρώσουν την αίτησή τους.

Για όλες τις εξελίξεις στα οικονομικά, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο εργατολόγος, Γιώργος Τσουκαλάς. Όπως υποστήριξε ο κ. Τσουκαλάς, λιγότεροι από 400.000 θα είναι εκείνοι που θα λάβουν την επιστρεπτέα προκαταβολή 6.

Παράταση πήραν οι δηλώσεις για τα ενοίκια του Ιανουαρίου με νέα προθεσμία τη 10η Μαρτίου. Ενώ οι πληρωμές θα γίνουν μετά τις 15 του μήνα. Αναφορικά με τα μειωμένα ενοίκια του Φεβρουαρίου, αναμένεται η έναρξη της πλατφόρμας για τις αιτήσεις covid μέχρι τις 15/3. Η πληρωμή για τα ενοίκια Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου θα γίνει μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Σχετικά με τις αναστολές Φεβρουαρίου, οι πληρωμές του επιδόματος των 534 ευρώ θα γίνουν στις 5/3. Οι δηλώσεις για τις αναστολές Μαρτίου ξεκινούν από τις 3 Μαρτίου έως και τις 7 του μήνα.

Παράταση μέχρι τα τέλη Μαρτίου έχει πάρει το πρόγραμμα «Συνεργασία» με τις δηλώσεις να γίνονται από 1-31/3. Σε αυτό εντάσσονται οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης με πρόληψη έως 31/1/2021.

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

megatv.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News