Η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας της Ελλάδας ξεκινάει το 2021

Κρήτη
Η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας της Ελλάδας ξεκινάει το 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Όμιλος Κρήτη TV στήριξε από την αρχή την εξέλιξη αυτής της δομής και συνεχίζει χαιρετίζοντας τη νέα προοπτική

Η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας της Ελλάδας, ενσωματώνεται από φέτος και στο εξής στη διοργάνωση των Παγκρήτιων Ενεργειακών Συνεδρίων.

Η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 8 έως 10 Ιουλίου του 2021, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Διοργανωτής είναι η Cretan Energy Conferences και η είσοδος προς το κοινό είναι ελεύθερη, κατά προτεραιότητα σε επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και φοιτητές και στη συνέχεια για το ευρύ κοινό. Οι εκθέτες θα είναι από όλο το φάσμα της ενέργειας.

Μία διοργάνωση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, θα γίνεται ετήσια στην Κρήτη για τοποστρατηγικούς λόγους, με στόχο κάθε χρόνο να παράγει ένα πολλαπλό έργο αναπτυξιακού, επιστημονικού και εθνικού χαρακτήρα, στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η διοργάνωση έπειτα από την αναβολή του 2020 προετοιμάζεται σε ένα ασφαλή μήνα για φυσική παρουσία, χωρίς να λείπουν οι ψηφιακές παρουσιάσεις όπου χρειαστεί.

Ο Όμιλος Κρήτη TV στήριξε από την αρχή την εξέλιξη αυτής της δομής και συνεχίζει χαιρετίζοντας τη νέα προοπτική.

Πληροφορίες ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News