Οικονομία

SKY express: Δώρο ένα εισιτήριο με κάθε αλλαγή πτήσης

H SKY express στέκεται στο πλευρό των επιβατών της

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που καλείται να διανύσει η χώρα μας, η SKY express στέκεται στο πλευρό των επιβατών της με προσφορές και υπηρεσίες που ενδυναμώνουν περαιτέρω την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης τους.

Όσους επιβάτες είχαν κλείσει εισιτήριο έως εχθές Πέμπτη 5/11/2020, ώρα 12.00μ.μ., για πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις επερχόμενες τρεις εβδομάδες της επίσημης γενικής απαγόρευσης (lockdown) και επιθυμούν αλλαγή του εισιτηρίου τους, τους ενημερώνουμε ότι: 1) Η αλλαγή εισιτηρίου γίνεται δωρεάν.(χωρίς rebooking fee & χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου) 2) Η εταιρεία προσφέρει άλλο ένα δωρεάν εισιτήριο για οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό (με ισχύ για 12 μήνες). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την SKY express στο 2152156510 ή με e-mail στο callcenter@skyexpress.gr.

Οι μέρες που έρχονται θα αποτελέσουν μια δοκιμασία για όλους μας. Θα την ξεπεράσουμε, όμως, μαζί. Και όταν η δοκιμασία τελειώσει αυτό που θα έχει μείνει η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η αισιοδοξία με την οποία θα πετάμε μαζί στη νέα εποχή για τις αερομεταφορές στην πατρίδα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια