ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε.: Απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων – Η ενημέρωση στους εργαζόμενους

Κρήτη
ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε.: Απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων – Η ενημέρωση στους εργαζόμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για σύστημα προληπτικής υγιεινής

Η εταιρεία μας ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού, παραμένοντας πιστή στις αξίες της , με σεβασμό στους πελάτες της , αλλά και για τους εργαζομένους της.

Έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας , θωρακίζοντάς την από τις επιπτώσεις της πανδημίας , διατηρώντας την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Την Παρασκευή 29/5/20 έκανε την πρώτη ενημέρωση στο προσωπικό της , για τις απαραίτητες ενέργειες τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και για την προσωπική υγιεινή εντός και εκτός επιχείρησης.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι

Κος Σηφάκης Γεώργιος πρόεδρος και Δ/Σ

Κος Σηφάκης Ιωάννης Αντ/δρος

Κα Ζέλι Ρίτα Ιατρός εργασίας

Κος Ασσαργιωτάκης Ζαχαρίας Τεχνικός ασφαλείας

Η εταιρεία μας εκτός των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ακολουθεί έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης που αποσκοπεί στην αποτελεσματική εφαρμογή και λειτουργία του συστήματος προληπτικής υγιεινής Covid – 19.

Η άρτια και ολοκληρωμένη λειτουργία της έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 Q.S. Swiss και αυτό την καθιστά υπεύθυνη για την τεκμηρίωση και παρακολούθηση του πλαισίου ασφαλούς λειτουργίας.

Η εταιρεία ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. είναι καθ’ όλα έτοιμη προκυμμένου να ξεκινήσει την λειτουργία της προσφέροντας ένα υγειονομικά ασφαλές προϊόν στους πελάτες της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News