Οικονομία

«ΕΛΣΑΤ – ΟΑΕΔ «ψάχνονται» για 311.329 ανέργους»

Τον εμπαιγμό των ανέργων και των οικογενειών τους καταγγέλλει η ΕΝΥΠΕΚΚ δια του επικεφαλής της Αλέξη Μητρόπουλου επικαλούμενος τα διαφορετικά στοιχεία που δίνουν δύο φορείς της Πολιτείας: ΕΛΣΑΤ και ΟΑΕΔ.

311.329 παραπάνω οι άνεργοι για τον μήνα Νοέμβριο 2019, υποστηρίζει ο ΟΑΕΔ, 772.614 οι άνεργοι, για τον ίδιο μήνα, υποστηρίζει η ΕΛΣΤΑΤ επισημαίνει ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον 98.4.
Πρόκειται περί εμπαιγμού των ανέργων και των οικογενειών τους ή για διαφορετική ανάγνωση, ανάλυση και επιστημονικές μεθόδους, διερωτάται, λέγοντας ότι οι δύο Οργανισμοί οφείλουν να απαντήσουν άμεσα, πειστικά και επιστημονικά, τι συμβαίνει. Οφείλουν να εξηγήσουν τη μεγάλη διαφορά των 311.329 συνανθρώπων μας (1.083.943 άνεργοι από ΟΑΕΔ μείον 772.614 άνεργοι από ΕΛΣΤΑΤ) στα αντιφατικά ποσοστά που ανακοινώνουν, όχι μόνο για τον Νοέμβριο, αλλά και για τους προηγούμενους μήνες και να σταματήσουν να κατηγοριοποιούν τους ανέργους ανά Περιφέρεια, φύλο, χρονική διάρκεια ανεργίας προκειμένου να φαίνονται μειωμένα ποσοστά ανεργίας, προσθέτει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια