default-image

Ν. Χατζόπουλος: Στηριγμένο στα ψέματα το ασφαλιστικό Γ. Βρούτση

Οικονομία
Ν. Χατζόπουλος: Στηριγμένο στα ψέματα το ασφαλιστικό Γ. Βρούτση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τους Διαχρονικούς Σφαγείς του ασφαλιστικού συστήματος από το 2010 μέχρι σήμερα μιλά το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, μελετώντας το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Γ. Βρούτση που κατατίθεται στη Βουλή 10 – 12 Φεβρουαρίου. 

«Δημιούργησαν προσδοκίες με ψέματα» η θέση του προέδρου του Δικτύου  Νίκου Χατζόπουλου που μιλώντας στον 98.4 ανακοίνωσε πως τα 1.500 μέλη του, ξεκινούν την κατάθεση μηνυτήριων  αναφορών στη Δικαιοσύνη για τη σφαγή των Επικουρικών σε χιλιάδες συνταξιούχους μόνο με πολιτική απόφαση και χωρίς νόμο του κράτους. 

«Εμείς, ως Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων περιμέναμε από την κυβέρνηση να καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου, που νομιμοποίησε τις περικοπές του 2012, οι οποίες είχαν μειώσει τα εισοδήματά μας πάνω από 50%, βασιζόμενοι στις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2018. Αν η προηγούμενη κυβέρνηση και η σημερινή είχαν εφαρμόσει τον νόμο δεν θα υπήρχαν περικοπές στις επικουρικές συντάξεις. Ο εμπαιγμός τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής» αναφέρει ενδεικτικά ο Νίκος Χατζόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News