Οικονομία

Η νέα ταυτότητα του ομίλου Metaxa Hospitality Group

Παρουσιάστηκαν το νέο λογότυπο και οι τρεις βασικοί άξονες της φιλοσοφίας του Ομίλου

Μετά από πάνω από́ τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, ο Όμιλος Μεταξά παρουσίασε την Τετάρτη στους δημοσιογράφους τη νέα του ταυτότητα και τη νέα του ιστοσελίδα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Τη νέα ομιλική ταυτότητα επιμελήθηκε και υλοποίησε η εταιρεία MILK Branding Professionals. Σε αυτήν εκφράζονται οι τρεις βασικοί άξονες της φιλοσοφίας του Ομίλου για αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, βιώσιμη ανάπτυξη με πρωταρχική μέριμνα τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία, και πρωταρχική μέριμνα για επισκέπτες και στελέχη.

Ο Managing Partner της Milk Branding Professionals, κ.Γιώργος Αναστασιάδης

Κατόπιν μελέτης που βασίστηκε σε προσεκτικές σχεδιαστικές παρεμβάσεις, τα χρώματα και το σχέδιο για την απεικόνιση του νέου λογοτύπου είναι εμπνευσμένα από την Κρήτη, τόπο από τον οποίο ξεκίνησε τη δραστηριότητά του ο Όμιλος, και το Μινωικό πολιτισμό.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του νέου λογοτύπου – Έμπνευση ο Μινωικός πολιτισμός

Το Metaxa Hospitality Group είναι σήμερα ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Στην ιδιοκτησία του Ομίλου περιλαμβάνονται τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη και τη Σαντορίνη και ένα από́ τα μεγαλύτερα συνεδριακά́ κέντρα στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Όμιλος προσβλέπει σε νέα σχέδια ανάπτυξης, καθώς σε διαδικασίες υλοποίησης είναι το πολλά υποσχόμενο project του Group στην Κρήτη, ενώ ένα ακόμη ξενοδοχείο του Ομίλου στη Σαντορίνη πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες την άνοιξη του 2020.

Στο καλωσόρισμα του στην έναρξη της παρουσίασης, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group δήλωσε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε μια μεγάλη στιγμή χαράς, καθώς παρουσιάζουμε τη νέα ταυτότητα του Ομίλου. Η νέα ομιλική ταυτότητα σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης με νέες επενδύσεις για τον Όμιλο. Αναδεικνύει το όραμα, τη φιλοσοφία και τις αξίες μας, μέσα από την υψηλών προδιαγραφών, προσωποποιημένη φιλοξενία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Πάντοτε πιστοί στις αξίες της αυθεντικότητας και της βιωσιμότητας και θέτοντας στο επίκεντρο τους επισκέπτες και τα στελέχη μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στο χώρο της φιλοξενίας στηρίζοντας τον ελληνικό Τουρισμό, την κοινωνία και την οικονομία.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς

Σχετικά με το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Σήμερα ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort με 681 δωμάτια στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, το Magic Life Candia Maris με 317 δωμάτια στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa δυναμικότητας 57 δωματίων στη Σαντορίνη. Επιπλέον ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια