default-image

Παρουσία Χάρη Θεοχάρη σε ημερίδα για την ελληνική οικονομία στο Ηράκλειο

Οικονομία
Παρουσία Χάρη Θεοχάρη σε ημερίδα για την ελληνική οικονομία στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Τετάρτη,13 Νοε 2019, 19:00
Ibis Styles Heraklion Central
«Εμπόριο και Τουρισμός: Ένας συσχετισμός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Ημερίδα με θέμα «Εμπόριο και Τουρισμός: Ένας συσχετισμός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική οικονομία», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, παρουσία του υπουργού τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

«Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καρανίκας και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, κ. Μανώλης Κουμαντάκης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα με θέμα «Εμπόριο και Τουρισμός: Ένας συσχετισμός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική οικονομία», την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Ibis Styles Heraklion Central».

Στην διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της μελέτης που εκπόνησε η ερευνητική ομάδα του ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ με θέμα «Εμπόριο και Τουρισμός στην Κρήτη – Η πρόκληση των Open Mails».

Την ημερίδα θα προλογίσει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News