default-image

Aυτά είναι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020 - Τι θα πληρώσουμε;

Οικονομία
Aυτά είναι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020 - Τι θα πληρώσουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη για το 2020;

Παρά τα σενάρια, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας για το 2020. Στο τέλος του Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα κληθούν, όπως κάθε έτος εξάλλου, να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στις τιμές για τα καινούρια αυτοκίνητα των οποίων ο υπολογισμός γίνεται με βάση την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, ωστόσο στο ΥΠΟΙΚ αναζητούν την φόρμουλα για τα παλαιά μεγάλου κυβισμού ΙΧ, ώστε να μειωθεί η τιμή των τελών.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος έβαλε τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν για αλλαγές στο κόστος για τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Μάλιστα και οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου προχωρούν στην έκδοση των τελών κυκλοφορίας 2020 με βάση τα όσα ισχύουν έως και σήμερα.

Μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται σύμφωνα με το ethnos.gr να συγκροτηθεί ειδική ομάδα εργασίας προκειμένου να μελετήσει το ζήτημα και να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις.

Πόσο θα πληρώσουμε για τέλη κυκλοφορίας 2020

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News