Cretan Mill, το διαμάντι της Ελληνικής οικονομίας

Οικονομία
Cretan Mill, το διαμάντι της Ελληνικής οικονομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Μιχάλης Αλμπαντάκης

Επιχειρηματική διάκριση και ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την Cretan Mill του Ομίλου εταιριών Αλμπαντάκη η οποία βραβεύτηκε για ακόμα μια χρονιά ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας στην χθεσινή εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019» η οποία έλαβε χώρα στο Grande Bretagne Hotel Athens με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας οι οποίοι βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν.

Η Cretan Mill μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του Ελαιολάδου, με την συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική της δραστηριότητα συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία περίοδο συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.

Το Βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Αλμπαντάκης Μιχάλης οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε:

«Ευχαριστώ το κον Κτενά επικεφαλή του οργανισμού New Times για την αποψινή τιμή με την βράβευση της οικογενειακής μας επιχείρησης. H εταιρία ξεκίνησε πριν 153 χρόνια από ένα λιοτρίβι στα Καλέσσα, ένα μικρό χωριό του Ηράκλειου Κρήτης και έφτασε σήμερα να εξάγει το Ελληνικό ελαιόλαδο σε 45 χώρες με ένα Όμιλο αποτελούμενο από 9 εταιρίες, είμαστε πλέον η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου στην Κρήτη και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Το βραβείο το αφιερώνουμε στο προσωπικό μας που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό».

Το 2018 ήταν μια χρονιά δυνατών επιδόσεων για τον Όμιλο Αλμπαντάκη παρά τις αντιξοότητες και τις συνεχιζόμενες δυσκολίες στο μακροοικονομικό περιβάλλον της χώρας, κατάφερε να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη και να ξεπεράσει τα εμπόδια ολοκληρώνοντας το επενδυτικό πλάνο της πλήρους καθετοποίησης του ύψους πάνω από 6.500.000€ πραγματοποιώντας εξαγορά των εταιριών UNIHER AE & ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Πιστοί στο όραμα και στο στρατηγικό της πλάνο προβλέπει ότι το 2019 θα είναι μια ακόμα πιο δυνατή χρονιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News