Τράπεζα Πειραιώς: Νέα Υπηρεσία Αποταμίευσης “Pay & Save”

Οικονομία
Τράπεζα Πειραιώς: Νέα Υπηρεσία Αποταμίευσης “Pay & Save”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ανανεωμένο www.apotamievo.gr

Στη διάθεση μιας νέας πρωτοποριακής στην Ελληνική αγορά υπηρεσίας για την αποταμίευση προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Με την νέα υπηρεσία “Pay & Save” ο πελάτης αποταμιεύει εύκολα κάνοντας τις καθημερινές του αγορές με τη χρεωστική του κάρτα.

Eφόσον επιλέξει να εγγραφεί στην υπηρεσία, κάθε αγορά που πραγματοποιεί με τη χρήση χρεωστικής κάρτας, στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο €1 ή στα €5 και η διαφορά μεταφέρεται από τον λογαριασμό των καθημερινών συναλλαγών του στον αποταμιευτικό του λογαριασμό. Με αυτόν τον απλό τρόπο η αποταμίευση γίνεται αυτόματα και πιο εύκολη από ποτέ.

Το “Pay & Save” είναι η σύγχρονη μορφή της παλιάς κοινής συνήθειας να αδειάζει κανείς καθημερινά τα ψιλά από την τσέπη του σε ένα κουμπαρά, βάζο ή κουτί.

Η νέα υπηρεσία σκοπό έχει να εντάξει με τον πλέον απλό τρόπο την αποταμίευση στην καθημερινότητα όλων, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία που αυτή έχει στο πλαίσιο του οικονομικού προγραμματισμού.

Παράλληλα έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα των σύγχρονων αποταμιευτικών λύσεων που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Στο ανανεωμένο www.apotamievo.gr, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτές που του ταιριάζουν, μαζί με πρακτικές συμβουλές και εργαλεία εξοικονόμησης και αποταμίευσης, ώστε να «πάρει στα χέρια του» τον έλεγχο των οικονομικών του.

Η υπηρεσία “Pay & Save” διατίθεται δωρεάν και οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν μέσω Winbank, web banking ή/και του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News