Η ΕΚΟ μέγας χορηγός στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Οικονομία
Η ΕΚΟ μέγας χορηγός στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα η ΕΚΟ συμμετέχει στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Η EKO, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», συμμετέχει για πρώτη φορά ως μέγας χορηγός ονόματος, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον κλάδο του Αυτοκινήτου.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», φιλοξενεί την  πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, οι Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι αυτοκινήτων παρουσιάζουν στο κοινό τα καινούργια μοντέλα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η ΕΚΟ συμμετέχει στην Έκθεση με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα, στα οποία πλήθος κόσμου ενημερώνεται καθημερινά για όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων, όπως το πολυβραβευμένο Diesel Avio Double Filtered, τα ΕΚΟΝΟΜΥ Fuels τα οποία κατάφεραν να κατακτήσουν το παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλότερης κατανάλωσης για αυτοκίνητα Diesel και βενζίνης, καθώς και την πλήρη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών της ΕΚΟ.

Ο Γενικός Διευθυντής Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΚΟ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που εφέτος η ΕΚΟ συμμετέχει ως μέγας χορηγός στον σημαντικό αυτό θεσμό για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Η ΕΚΟ δεν βρίσκεται απλώς στο χώρο του αυτοκινήτου. Είναι -σε μεγάλο βαθμό- ο χώρος του αυτοκινήτου.

Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να σας εγγυηθώ είναι ότι η ΕΚΟ, προκειμένου να παραμείνει ηγέτης στον κλάδο αυτό και τα επόμενα χρόνια -όχι μόνο στην Έκθεση Αυτοκινήτου αλλά και στην Αγορά γενικότερα- βρίσκεται στην πρωτοπορία των προσπαθειών για την επόμενη μέρα του Ενεργειακού Μετασχηματισμού της χώρας. 

Με αποφασιστικά βήματα, εντείνουμε τη συνεργασία μας με τη ΔΕΠΑ στο Φυσικό Αέριο, εγκαθιστούμε στα πρατήριά μας ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα και εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις εγκαταστάσεις των πρατηρίων μας. Αυτές είναι μόλις κάποιες από τις συντονισμένες δράσεις που υλοποιούμε στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ο οποίος θα μας επιτρέψει να σας παρουσιάσουμε στο άμεσο μέλλον αυτό που εμείς ονομάζουμε: το πρατήριο ΕΚΟ του Μέλλοντος! Εύχομαι από καρδιάς σε όλους όσους συμμετέχουν στην Έκθεση, καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις».

Η Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» φιλοξενείται για ακόμη μια χρονιά στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Αίθουσα Ξιφασκίας) και θα είναι ανοικτή για την προσέλευση του κοινού μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News