Περιοδεία σε όλη την Κρήτη κάνει η Διοίκηση της Eurobank

Οικονομία
Περιοδεία σε όλη την Κρήτη κάνει η Διοίκηση της Eurobank

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεπής στη στρατηγική της για ουσιαστική έμπρακτη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, η Διοίκηση της Eurobank με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Φωκίωνα Καραβία, πραγματοποιεί περιοδεία σε όλους τους νομούς της Κρήτης το διάστημα 14 έως 17 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, ο κ. Φ. Καραβίας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Ιωάννου, οι Γενικοί Διευθυντές, Τραπεζικής Επιχειρήσεων & Επενδυτικής Τραπεζικής Ομίλου, κ. Κώστας Βασιλείου, Retail Banking, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής και άλλα ανώτατα στελέχη της Διοίκησης, θα έχουν επαφές με επιχειρηματικούς πελάτες, τοπικούς φορείς και τα στελέχη της Τράπεζας στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια των επαφών με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η Κρήτη καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής μας, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική και την αναπτυξιακή προοπτική της τοπικής οικονομίας. Πριν ένα χρόνο διοργανώσαμε εδώ στην Κρήτη την επιτυχημένη επιχειρηματική aποστολή “Go In Crete” και δεσμευθήκαμε ότι η Τράπεζα θα είναι παρούσα και θα στηρίζει διαχρονικά κάθε προσπάθεια των πελατών της, ιδιαίτερα σε κλάδους με δυναμική και σημαντικές προοπτικές για την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την καινοτομία. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που εξέδωσε η Τράπεζά μας, ένας από τους κλάδους αυτούς, είναι και ο Τουρισμός όπου η Κρήτη έχει ισχυρή επιχειρηματική παράδοση και δυναμικές επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ να ενισχύσουμε τους πελάτες μας και μέσα από τη δική τους δραστηριότητα και ανάπτυξη, να στηρίξουμε την τοπική αλλά και την εθνική οικονομία, στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News