Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο Euroxx Hellenic Recovery Balanced Fund

Οικονομία
Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο Euroxx Hellenic Recovery Balanced Fund

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Euroxx Χρηματιστηριακή, η μεγαλύτερη ιδιωτική μη τραπεζική εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα (Α.Ε.Π.Ε.Υ), στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στο επενδυτικό κοινό, προχωρά στη διάθεση του νέου Αμοιβαίου Κεφαλαίου Euroxx Hellenic Recovery Balanced Fund, με τη συνεργασία της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για μικτό Αμοιβαίο Κεφάλαιο με ελληνικό προσανατολισμό, που επενδύει κυρίως σε ομολογίες ή και μετοχές ή και σε καταθέσεις και σε μέσα χρηματαγοράς, που εκδίδονται από εκδότες με καταστατική έδρα στην Ελλάδα. Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο απευθύνεται σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα που επιθυμούν να τοποθετηθούν στην Ελλάδα και να επωφεληθούν από την πορεία εταιρειών εισηγμένων στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και των τίτλων σταθερού εισοδήματος και μέσων χρηματαγοράς της εγχώριας αγοράς.

Η Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. απευθύνθηκε για τη σύσταση του νέου Αμοιβαίου Κεφαλαίου στην Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της στη διαχείριση ΟΣΕΚΑ. Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων διευρυμένου σκοπού και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται Αμοιβαία Κεφάλαια (ΟΣΕΚΑ) και παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης θεσμικών και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων.

Καθήκοντα Θεματοφύλακα του Αμοιβαίου Κεφαλαίου ασκεί η Τράπεζα Πειραιώς.

Το έντυπο των Βασικών Πληροφοριών για τους Επενδυτές (KIID) του ΟΣΕΚΑ Euroxx Hellenic Recovery Balanced Fund και το ενημερωτικό δελτίο διατίθενται στην ιστοσελίδα της Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. www.euroxx.gr και στο δίκτυο διανομής της.

Η απόκτηση και η εξαγορά μεριδίων ΟΣΕΚΑ υπόκεινται στους εκάστοτε ισχύοντες περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News