«Αγαπάς» τον… γύρο; Αυτή ίσως είναι η επόμενη σου δουλειά

Κρήτη
«Αγαπάς» τον… γύρο; Αυτή ίσως είναι η επόμενη σου δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Creta Farms: Είσοδος σε νέες αγορές = Νέες θέσεις εργασίας στην παραγωγική μονάδα του μεγαλύτερου Έλληνα παραγωγού χοιρινού κρέατος

Ο όμιλος Creta Farms εισέρχεται δυναμικά στην παραγωγή του πρώτου επώνυμου γύρου της χώρας μας. Ελληνικός γύρος από ελληνικό κρέας που παράγεται στη μονάδα παραγωγής του μεγαλύτερου παραγωγού χοιρινού κρέατος, στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Με 7 εκατομμύρια ετήσια επένδυση στο R&D, η Creta Farms ολοκληρώνει και τη μονάδα του έτοιμου προψημένου τεμαχισμένου γύρου τον Απρίλη του 2018. Για την είσοδο στην αγορά του γύρου, ύψους 1δισ., η Creta Farms επενδύει σε εργατοτεχνικό δυναμικό, έμπειρο στην παρασκευή γύρου, στο χειρισμό μηχανών παραγωγής αλλά και ανειδίκευτο προσωπικό για βοηθητικές εργασίες.

Πιστή στις ρίζες της και στον τόπο καταγωγής της, καλωσορίζει όλους όσοι πιστεύουν στο έργο της καινοτομίας και της γεύσης. Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος της Ομάδας μας και της Καινοτομίας μας, κάντε τώρα την αίτηση σας: http://cretafarmforms.applymycv.gr/ ή στείλτε το βιογραφικό σας μέσω fax στο 28310 86751. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 28310 86714 (εργάσιμες ημέρες καπό 08.00 έως 16.00).

H Creta Farms ξεκίνησε πάνω από 30 χρόνια πριν στο Ρέθυμνο, ως μία εταιρία αμιγώς ελληνική και εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Όραμά μας να βοηθάμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, εκπαιδεύοντας και εξάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.

Σήμερα, η Creta Farms, κάτοχος 20 παγκόσμιων πατεντών, συνεχίζει με βάση το Ρέθυμνο να παράγει αγνά, υψηλής ποιότητας και με πλούσια γεύση προϊόντα. Διατηρώντας πάντα το αρχικό μεράκι των ανθρώπων της, έχει παντρέψει τη μεσογειακή διατροφική παράδοση με την καινοτομία. Στην προσπάθεια μετεξέλιξής της σε εταιρία τροφίμων, στηρίζεται για άλλη μια φορά στις ρίζες της, σε αυτές που της έχουν δώσει το δικαίωμα να είναι η πρώτη εταιρία τροφίμων που έχει εξάγει τεχνογνωσία.

Γιατί η μοναδική συνταγή της Επιτυχίας μας είναι οι άνθρωποι μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News