default-image

VAKANTIEBEURS: Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη

Οικονομία
VAKANTIEBEURS: Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης έρχονται από την διεθνή έκθεση στην Ολλανδία, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προβάλλει τον τουρισμό και την γαστρονομία του νησιού.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2018», στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουαρίου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό στην Κρήτη και τη χώρας μας, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες από πλευράς της Περιφέρειας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα για τους Ολλανδούς στις Top 5 προτιμήσεις των επισκεπτών, σε επίπεδο Ευρώπης.

Η Ελίνα Μικρουλέα από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και οι Μαρία Λαβδάκη και Γιώργος Πανταζής, από τις διευθύνσεις τουρισμού Λασιθίου και Ρεθύμνου, ενημέρωσαν ότι το περίπτερο της Περιφέρειας αποτελεί «πόλο» έλξης τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων, Κρητικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ολλανδία αλλά και πλήθους επισκεπτών της έκθεσης που προτίθενται να κάνουν διακοπές στο νησί.

«Μάλιστα στο πλαίσιο προβολής της Ελλάδας στην έκθεση, το γραφείο ΕΟΤ «Κάτω Χωρών» παράλληλα με το Ελληνικό περίπτερο, έχει οργανώσει «Ελληνική πλατεία» όπου η Περιφέρεια Κρήτης σε ειδικό χώρο μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, προσφέρει στους επισκέπτες ρακί, κρασί, παραδοσιακά ποιοτικά προϊόντα του νησιού μας και όλοι τους νιώθουν την πατροπαράδοτη Κρητική φιλοξενία».

Η τουριστική έκθεση στην Ολλανδία παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική για την Κρήτη καθώς το νησί αποτελεί για τους Ολλανδούς αγαπημένο προορισμό διακοπών, ενώ οι προκρατήσεις ήδη κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Κάθε χρόνο πάνω από 100.000 επισκέπτες, επισκέπτονται την έκθεση, ενώ συμμετέχουν πάνω 1000 εκθέτες με την Κρήτη και γενικότερα την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων τουριστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News