default-image

Αγωγή Γιώργου Στειακάκη: Έχασα χιλιάδες ευρώ επιδότησης

Κρήτη
Αγωγή Γιώργου Στειακάκη: Έχασα χιλιάδες ευρώ επιδότησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο Γιώργος Στειακάκης.Ο Ηρακλειώτης αμπελουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, σε αγωγή κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που προτίθεται να την καταθέσει στις αρχές του νέου έτους.

«Μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει σήμερα το λαό. Γι' αυτό και τη συκοφαντούν με δηλώσεις τους οι κυβερνώντες», σημείωσε με αγανάκτηση ο κ. Στειακάκης.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το 2015 που δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη φόρμα 6 του έβαλαν στο λογαριασμό 5.000 ευρώ. Σήμερα βλέπει ότι αυτά τα χρήματα του τα έχουν αφαιρέσει και του έχουν καταθέσει ένα ποσό 5.500 ευρώ, που προκύπτει με βάση τον υπολογισμό των 50 ευρώ ανά στρέμμα και όχι των 330 ευρώ ανά στρέμμα που ίσχυε με την προηγούμενη ΚΑΠ, όταν ο ίδιος είχε κάνει τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων.

Ψίχουλα για αξία 18.500 ευρώ

Και μάλιστα, η συνολική μεταβίβαση δικαιωμάτων που είχε κάνει προς την κόρη του ο κ. Στειακάκης στο τέλος του 2014, μέσω της φόρμας 6, ήταν σε αξία πάνω από 18.500 ευρώ!

Φαίνεται ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει δικαιώσει ούτε κατά το ελάχιστο τους αδικηθέντες παραγωγούς της φόρμας 6 και πολλοί λένε πως δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ.

Ρεπορτάζ: Χριστόφορος Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News