default-image

Δήμος Χερσονήσου: Στείλε αίτηση για δουλειά με ένα «κλικ»

Κρήτη
Δήμος Χερσονήσου: Στείλε αίτηση για δουλειά με ένα «κλικ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης στο Δήμο Χερσονήσου ξεκινά σήμερα η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: www.look4job.gr και ταυτόχρονα του "Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση".

Στόχος η ουσιαστική παρέμβαση στην αγορά εργασίας και η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε ο,τιδήποτε αφορά στην απασχόληση αλλά και στην επιχειρηματικότητα.

Η πρωτοβουλία αφορά πρωτίστως άνεργους κι επιχειρηματίες στα διοικητικά όρια του Δήμου, χωρίς να αποκλείει πολίτες κι άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, σύμφωνα με τον Ευθύμη Μουντράκη, αντιδήμαρχο Τουρισμού στο Ράδιο 98,4.

Στο ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου αναφέρεται:

Μία πρωτοποριακή, καινοτόμος δράση αποτελεί η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.look4job.gr  και ταυτόχρονα του "Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση" στο Δήμο Χερσονήσου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης, με στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στην αγορά εργασίας και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε ο,τιδήποτε αφορά στην απασχόληση αλλά και στην επιχειρηματικότητα.

Κύριο μέλημα του Γραφείου Απασχόλησης είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα προσφοράς εργασίας, καλύπτοντας τόσο τον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα, καθώς και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειδικότερα, στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανέργους στην ανεύρεση εργασίας αλλά και τους επιχειρηματίες στην ανεύρεση του κατάλληλου προσωπικού.

Η πλατφόρμα θα συνδέει αυτόματα με λέξεις κλειδιά και ειδικά φίλτρα αναζήτησης τη ζήτηση εργασίας με την αντίστοιχη προσφορά, ενώ θα ενημερώνει άμεσα μέσω e-mail κάθε ενδιαφερόμενο, εργαζόμενο και επιχειρηματία, με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, look4job.gr θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News