default-image

Γιατί θα πρέπει να δηλώσεις τώρα συμμετοχή στα Startup Europe Awards 2017

Οικονομία
Γιατί θα πρέπει να δηλώσεις τώρα συμμετοχή στα Startup Europe Awards 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλεις Ευρωπαϊκή αναγνώριση για την startup σου; Εάν πιστεύετε ότι έχετε μια καινοτόμα startup η οποία ξεχωρίζει για την ιδέα και την πρωτοτυπία της μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα http://seua2017.ied.eu/ μέχρι 01/12/2017.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Youth Entrepreneurship Club  και ο  Συνεργατικός χώρος POM, για την Κρήτη, είμαστε οι συν διοργανωτές του θεσμού Startup Europe Awards 2017.

Τα Startup Europe Awards διοργανώνονται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος θεσμός ξεκίνησε το 2016 με την υποστήριξη και την προώθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων startups της Ευρώπης.

Τα μέλη της κρητικής επιτροπής, Θάνος Παράσχος για τον Youth Entrepreneurship Club  και Μάγδα Κατόπη για τον Συνεργατικό χώρο POM,  μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, εκπροσώπους των συν διοργανωτών, πρόκειται να αναδείξουν για το 2017 τις καλύτερες ελληνικές startups σε 18 κατηγορίες.

Δείτε τώρα όλες τις πληροφορίες των διαγωνιζόμενων κατηγοριών και δηλώστε  συμμετοχή στη σελίδα http://seua2017.ied.eu/ μέχρι 01/12/2017.

Οι νικήτριες stratups εκτός της δυνατότητάς τους να διαγωνιστούν στον τελικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018 στις Βρυξέλλες, κερδίζουν τα εξής:

* Ευρωπαϊκή προβολή μέσω των media partners και των social media partners των Startup Europe Awards.

* Ψηφιακό δίπλωμα όπου πιστοποιεί την επιτυχία της startup στην κατηγορία της.

* Τη δυνατότητα να επιλεγούν ως μια από τις καλύτερες startups που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και θα κερδίσουν ένα mentoring programme.  

Διοργανωτές: Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας  σε συνεργασία φέτος με τον Youth Entrepreneurship Club, τον Συνεργατικό χώρο POM, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την OECON GROUP

 StartUp Europe Awards (SEUA) is promoted by the European Commission, supported by the President of the Committee of the Regions, several members of the European Parliament as Ambassadors and it is implemented by Finnova Foundation in collaboration with Startup Europe.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News