default-image

Τα κρητικά προϊόντα εισχωρούν στην αγορά της Πολωνίας

Κρήτη
Τα κρητικά προϊόντα εισχωρούν στην αγορά της Πολωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εποικοδομητικές συναντήσεις με εκπροσώπους επτά μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της Πολωνίας είχαν χθες στο Επιμελητήριο Ηρακλείου 36 επιχειρηματίες από τους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βαρσοβία.

Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 18.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 125 προκαθορισμένες, κατ' ιδίαν συναντήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να είναι θετικά, καθώς οι Πολωνοί εμπορικοί αντιπρόσωποι δήλωναν ικανοποιημένοι από την ποιότητα, τη συσκευασία και την ποικιλία των κρητικών προϊόντων.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων, προϊόντα όπως, ελαιόλαδο, κρασί, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, μέλι, αλόη, μπάρες δημητριακών κ.α.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία των τοπικών φορέων μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να δώσει  ουσιαστική ώθηση στις επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη διεθνή αγορά» δήλωσε ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Κρήτης κ. Μανόλη Χνάρη, ο οποίος παρακολούθησε τις συναντήσεις της Πολωνικής επιχειρηματικής αποστολής στο Επιμελητήριο Ηρακλείου μαζί με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και  Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News