default-image

Ηράκλειο: "Αυτοκτονία" αν κλείσουν οι δρόμοι του κέντρου

Κρήτη
Ηράκλειο: "Αυτοκτονία" αν κλείσουν οι δρόμοι του κέντρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θολό παραμένει για τους επιχειρηματίες στο κέντρο του Ηρακλείου το τοπίο, αναφορικά με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής ενόψει των έργων ανάπλασης.

Σημείο αιχμής οι πληροφορίες εκ των έσω προς τους εμπόρους ότι στη σκέψη του Δήμου είναι το κλείσιμο του ιστορικού κέντρου συνολικά αν και η αρχική θέση του ήταν η κυκλικότητα των εργασιών.Το σενάριο είχε επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης αποκαλύπτοντας στην ΚΡΗΤΗ TV ότι το κέντρο θα κλείσει σε δύο περίπου μήνες και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Θα είναι αυτοκτονία αν κλείσουν συνολικά και ταυτόχρονα οι δρόμοι. Πάνω από 600 επιχειρηματίες τρέμουμε για την οικονομική επιβίωσή μας" λέει ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπότης - Μαθιουδάκης στο Ράδιο 9,84, καταγγέλλοντας ότι  η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει γιαυτούς χωρίς αυτούς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: EN ΜΕΣΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Να περιμένουν τις ανακοινώσεις της επόμενης εβδομάδας τους κάλεσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αναστασάκης στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής , προσθέτοντας ότι στην πρώτη συνάντηση που είχαν διευκρινίστηκε πως τα έργα θα γίνουν τμηματικά.

Ωστόσο οι θέσεις του προς το παρόν παραμένουν μετέωρες με μερίδα του εμπορικού κόσμου να κινείτε στην κατεύθυνση συλλογής υπογραφών και ενδεχόμενα κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News