default-image

ABC HUB: Βοήθεια στις νεοφυείς κρητικές επιχειρήσεις (video)

Κρήτη
ABC HUB: Βοήθεια στις νεοφυείς κρητικές επιχειρήσεις (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το ταξίδι για την υλοποίηση μίας πρωτότυπης επιχειρηματικής ιδέας να είναι δύσκολο, ωστόσο το abc hub το κάνει εύκολο, με την υπογραφή της εταιρείας enartia.

Με σκοπό οι νέοι επιχειρηματίες να ανοίξουν φτερά και οι ιδέες τους να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, οι εταιρίες enartia και webtrails, με κοινή πρωτοβουλία, δημιουργούν μια θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας.

Όποιος έχει μία ιδέα με πιθανή επιχειρηματική εφαρμογή μπορεί να την καταθέσει ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και να δει τα επιχειρηματικά του σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία ιδιωτική πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να παρέχει στους νέους επιχειρηματίες έναν τρόπο να «χτίσουν» την επιχείρηση τους σε ένα «εξωτικό» περιβάλλον με τη βοήθεια των ειδικών. Σκοπό, λοιπόν, έχει να βοηθήσει νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες να αναπτυχθούν σε startup επιχειρήσεις, σε νεοφυείς, δηλαδή, επιχειρήσεις.

Θα επιλεγούν τρεις ομάδες, οι οποίες θα ενταχθούν στον πρώτο κύκλο που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, σ' ένα χώρο εργασίας που θα τους δοθεί, με την κατάλληλη καθοδήγηση από μέντορες, τα απαραίτητα εργαλεία, τη σωστή δικτύωση και προώθηση που θα έχουν, και όλα αυτά δωρεάν, θα μπορούν να δουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια να υλοποιούνται.

Το ABC Hub απευθύνεται σε όλους τους νέους, εν δυνάμει επιχειρηματίες, που έχουν μία ή περισσότερες ιδέες και ένα βασικό επιχειρηματικό σχέδιο για την ανάπτυξή τους. Στοχεύει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε ανθρώπους που μένουν στην Κρήτη.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News