default-image

Αλμπαντάκης: Εξαιρετικά πετυχημένη και η φετινή χρονιά

Κρήτη
Αλμπαντάκης: Εξαιρετικά πετυχημένη και η φετινή χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται και η φετινή σεζόν για την εταιρία ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΑΕΕΒΕ.

Η εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στο ΜΑΛΕΒΙΖΙ με έδρα και κεντρικό ελαιουργείο στα ΚΑΛΕΣΣΑ και με ελαιουργεία στην ΡΟΔΙΑ και στο ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΟ καθώς και υποκατάστημα εμπορίας ελαιολάδου στο ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ, συνεισφέρει  και προωθεί ενεργά την εξωστρέφεια του τόπου μας.

Το 2017 συμπληρώνοντας 151 χρόνια λειτουργίας, θεωρείται από τις παλαιότερες   οικογενειακές επιχειρήσεις στο χώρο της παραγωγής ελαιολάδου με την νέα γενιά να  συνεχίζει το έργο των ιδρυτών της πατώντας γερά στην παράδοση, δίνοντας δυναμική πνοή στην επιχείρηση με όπλο την επιστημονική κατάρτιση αλλά πάνω από όλα την αγάπη για το δώρο της φύσης την ελιά, και σεβασμό για τους ανθρώπους που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, τους 3.000 και πλέον παραγωγούς.

Η εταιρία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και σίγουρα η μεγαλύτερη στην Κρήτη στην παράγωγη, εμπορία, τυποποίηση και εμφιάλωση ελαιολάδου με πάνω από 4.000.000 κιλά εμφιαλωμένου ελαιολάδου ετησίως.

Ανεπηρέαστη από την ραγδαία ανάπτυξη, η οικογένεια Αλμπαντάκη, οι συνεργάτες και το εξειδικευμένο της προσωπικό θέτουν την ποιότητα σε πρώτο πλάνο, έχοντας πρωταρχικό στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη με υπευθυνότητα. Η φιλοσοφία της εταιρείας που αντιπροσωπεύει την ιστορική της πορεία χαρακτηρίζεται ως ΄΄παραγωγοκεντρική΄΄ στην οποία βασίζεται η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους παραγωγούς της που διαρκώς αυξάνονται.

Η τεχνική υποστήριξη που συνοδεύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και το ομαδικό πνεύμα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, δημιουργεί ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που καταλήγει σε άρτιες, επιτυχημένες και πολύ σημαντικές συνεργασίες δημιουργώντας μόνιμη και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες και στους παραγωγούς της,  για να εξασφαλίζεται η δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Αποτέλεσμα της ακούραστης προσπάθειας της εταιρείας για την διασφάλιση της ποιότητας του ελαιολάδου είναι τα βραβεία τα οποία κατέκτησε για το 2017, 14 στο σύνολο τους έως τώρα και που με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια μας στα αρίθμησε ένα προς ένα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ:

· βραβείο ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΕΛΑΙΑΣ για τις ορθές πρακτικές διάθεσης ελαιολάδου από τον ΣΕΔΗΚ

· βραβείο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΕΛΑΙΑΣ για τις ορθές πρακτικές έκθλιψης ελαιολάδου

· βραβείο ποιότητας «ΧΑΛΚΙΝΗ ΕΛΕΑ» για το ελαιόλαδο ΠΟΠ ΣΗΤΕΙΑ από την αγροτοδιατροφική σύμπραξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

· βραβείο ποιότητας «ΧΡΥΣΗ ΕΛΑΙΑ» για το ελαιόλαδο ΑΓΡΕΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ από την αγροτοδιατροφική σύμπραξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

· χάλκινο βραβείο ποιότητας στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC award για το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family

· αργυρό βραβείο για την συσκευασία στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC award για το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family

· χρυσό βραβείο για την συσκευασία στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family

· αργυρό βραβείο για την συνολική του εικόνα στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family

· χάλκινο βραβείο για την ετικέτα  στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family

· το ελαιόλαδο Premium  by Almpantakis family επιλέχτηκε στα κορυφαία 20 Ελληνικά ελαιόλαδα που κυκλοφορούν

· χρυσό βραβείο ποιότητας στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο ZERO TWO GOLD EDITION

· χρυσό βραβείο ποιότητος στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

· αργυρό βραβείο ποιότητος στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Award για το ελαιόλαδο ΡΟΔΕΑ ΓΗ

· τέλος, το ελαιόλαδο ΠΟΠ ΣΗΤΕΙΑ βραβεύτηκε με ένα αστέρι στο διεθνή διαγωνισμό ITQI 2017 που διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ, τα βραβεία αυτά αποτελούν άλλη  μια απόδειξη ότι η εταιρία με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον παραγωγό, με σύγχρονες και ευέλικτες μονάδες παραγωγής υψηλών δυνατοτήτων, επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους για τα προϊόντα της, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, άνετους διοικητικούς και βοηθητικούς χώρους δικαίως παραμένει στην κορυφή διατηρώντας  σταθερή την ποιότητα της δεδομένων των πολύ δύσκολων συνθηκών αγοράς που βιώνει κυρίως η χώρα μας.

Έχοντας πρωταρχικό στόχο την παραμονή της στα υψηλοτέρα επίπεδα ποιότητας, η εταιρεία θα προσπαθήσει τα επόμενα χρόνια να δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση στην ποιότητα του ελαιολάδου, επενδύοντας στην τεχνογνωσία και διευρύνοντας την  ομάδα παραγώγων της όπου με εξειδικευμένους γεωπόνους εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή παραγωγή ελαιοκάρπων.

Από την καινούρια ελαιοκομική περίοδο θα λειτουργήσει στην περιοχή του ΓΑΖΙΟΥ σημείο συγκέντρωσης ελαιοκάρπου με την μορφή της κοινής άλεσης. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι ευρέως γνωστή στη ΙΣΠΑΝΙΑ και την ΙΤΑΛΙΑ, εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην απόδοση και στην ποιότητα του παραγόμενου ελαιολάδου. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν εντός του καλοκαιριού από το προσωπικό της εταιρείας  και θα ακολουθήσει μια σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια που θα λάβουν χώρα σε διάφορα χωριά του Δήμου μας.

Η εταιρία βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προοπτική αυτή καθώς επιθυμεί να προσφέρει υπηρεσίες στους παραγωγούς της που να εξασφαλίζουν την σωστή ενημέρωση του για την ποιότητα και το μέλλον του ελαιολάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News