default-image

Στον Εισαγγελέα οι έμποροι για τα κινέζικα (Ηχητικό)

Κρήτη
Στον Εισαγγελέα οι έμποροι για τα κινέζικα (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατέθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της ΟΕΣΚ Μανόλης Κουμαντάκης, με αφορμή την αδυναμία κινητοποίησης των ελεγκτικών μηχανισμών, με την ανοχή και της πολιτείας, για να μπει φραγμός στη λειτουργία των κινέζικων καταστημάτων, λόγω του πλήθους των παραβάσεων της τελωνειακής, φορολογικής, εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας που φέρεται να τελείται σε αυτά.

Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ζητά συγκεκριμένα την εφαρμογή του νόμου 3386 που αφορά την « Είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια» καθώς και του νόμου 4251 που αφορά τον «κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης» και τις τροποποιήσεις αυτών.

''Μόνη μας ελπίδα η εισαγγελία προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες για να μάθουμε τι περιλαμβάνουν οι περίφημες διακρατικές συμφωνίες με τη λειτουργία των κινέζικων και το πλήθος των παραβάσεων'', λέει ο Μανόλης Κουμαντάκης στο Ράδιο 9,84.

Μ.Κουμαντάκης: Οικονομικές προϋποθέσεις δυσκολεύουν τον εξωδικαστικό

"Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία" είναι το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώνεται από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα "Καστελλάκη" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Για παραλείψεις και εξειδικεύσεις στο νόμο κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, στο Ράδιο 9,84.

Δυσκολίες και στην πρόσβαση των επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω των οικονομικών προϋποθέσεων που θέτουν τα αρμόδια υπουργεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News