Οικονομία

Παρατείνεται η προθεσμία για υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο

Παρατείνεται η υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, έπειτα από παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Άκρως αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου προς τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης με την οποία ζητούσε να παραταθεί η προθεσμία για την ολοκλήρωση του 50% των επενδυτικών σχεδίων, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του ν.3908/2011.

Με ανακοίνωσή της την περασμένη Παρασκευή, η Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.antagonistikotita.gr/greek/news.asp?id=1188, επισημαίνει ότι η προθεσμία που έληγε στις 30 Ιουνίου 2017, παρατείνεται για άλλους έξι μήνες, έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης είχε ζητήσει, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στις 7 Φεβρουαρίου 2017, παράταση για τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών που έχουν υπαχθεί στο σχετικό Νόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια