default-image

Η MEGAPLAST A.E. αναδείχθηκε ως «GREEK BUSINESS CHAMPION»

Οικονομία
Η MEGAPLAST A.E. αναδείχθηκε ως «GREEK BUSINESS CHAMPION»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΜEGAPLAST τιμήθηκε με το βραβείο «Greek Business Champion 2017» στην επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»  τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.

Η MEGAPLAST επιβραβεύτηκε ως μια από τις ελληνικές επιχειρήσεις που την τελευταία διετία, 2013-2015, κατόρθωσε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της πάνω από 20% και παράλληλα να αυξήσει τα κέρδη της περισσότερο από 50%.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδωντης ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

Μια εκ των οποίων αποτέλεσε και η MEGAPLAST η οποία ως πρωταγωνιστής της Ελληνικής Αγοράς παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολούθησε και εξακολουθεί να αναπτύσσεται, να καταγράφει θετικές επιδόσεις και να στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Επίσης και σε αυτά τα links: advertistising.gr και livemedia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μarketing στο email [email protected] ή μέσω τηλεφώνου 2108900081 ή να επισκεφτείτε το site μας www.megaplast.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News