Οικονομία

Αρχίζουν οι συναντήσεις για το χρέος

σήμερα, το απόγευμα ώρα Ελλάδας, είναι προγραμματισμένες συναντήσεις με τα τους βασικούς «παίχτες» του ελληνικού δράματος αφού το οικονομικό επιτελείο θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και με τον Β. Σόιμπλε

Το ελληνικό χρέος θα είναι στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ουάσιγκτον ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα για σήμερα, το απόγευμα ώρα Ελλάδας, είναι προγραμματισμένες συναντήσεις με τα τους βασικούς «παίχτες» του ελληνικού δράματος αφού το οικονομικό επιτελείο θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και με τον Β. Σόιμπλε

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των συναντήσεων του Ευκλείδη Τσακαλώτου για σήμερα και αύριο έχει ως εξής:

?      Με την Κριστίν Λαγκάρντ, γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 σήμερα το πρωί ώρα Ουάσιγκτον.

?      Στις 09:30 είναι προγραμματισμένη ημίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ.

?      Στις 13:10 (περίπου στις 20:10 ώρα Ελλάδας) θα γίνει το τετ α τετ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

?      Στις 13:45 θα κλείσει ο κύκλος των σημερινών συναντήσεων με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν.

Για αύριο Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών είναι προγραμματισμένο να συναντήσει τον βοηθό υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Άντι Μπόκολ (στις 13.40 ώρα Ουάσιγκτον), τον Γάλλο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί (στις 14:30 ώρα Ουάσιγκτον ή 21:30 ώρα Ελλάδας), αλλά και τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν (στις 17:15 ώρα Ουάσιγκτον ή μεσάνυχτα Σαββάτου στην Ελλάδα).

Σχόλια