Οικονομία

Συνεχίζεται η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης

Συνεχίζεται μέχρι την 15η Μαΐου η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης για τους παραγωγούς μέλη της δικαιούχους κοινοτικών ενισχύσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΚΕΑ Ηρακλείου) συνεχίζεται η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τα Σάββατα, από τις 7:30 π.μ. μέχρι την εξυπηρέτηση και του τελευταίου παραγωγού, στα γραφεία της στην Λ. 62 Μαρτύρων 146 σε δύο βάρδιες (από τις 7:30 π.μ.-10:30 μ.μ), στα Υποκαταστήματα Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Πύργου, καθώς και συνεργεία υπαίθρου όπου αυτό απαιτηθεί, από το έμπειρο και διαπιστευμένο προσωπικό της.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τους αγρότες μας, ότι, αυτό τον καιρό, διάφοροι ιδιώτες ζητούν από τους δικαιούχους επιδότησης τους κωδικούς πρόσβασης έναντι σοβαρής ατομικής τους προμήθειας με στόχο να οδηγήσουν την Αίτηση του παραγωγού σε άλλους φορείς εκτός της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Εφιστούμε και συστήνουμε την προσοχή του κάθε  παραγωγού ότι η Αίτησή του πρέπει να υποβάλλεται όπως και κάθε χρόνο μόνο μέσα από την ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ της οποίας η μακροχρόνια εμπειρία, η πιστοποιημένη γνώση με το εμπειρότατο και αξιόπιστο στελεχιακό της δυναμικό, η ολοχρόνιος παρουσία και στήριξη της Αίτησης του παραγωγού, αποτελούν στοιχεία κεφαλαιώδους σημασίας για την πληρωμή όλων των ποσών και όλων των παραγωγών.

Καλούμε όλο τον αγροτικό κόσμο να παραμείνει και να πυκνώσει την παρουσία του δίπλα στην ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, όπου, μετά και τις νέες θετικές εξελίξεις με την Τράπεζα Πειραιώς, η Οργάνωσή μας θα παραμείνει ο μοναδιαίος ταξικός φορέας των αγροτών και ο δυναμικός εκφραστής των συμφερόντων του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια