Οικονομία

Σε απόγνωση οι αγρότες της Κρήτης, τι ζητούν; - video

Μέσα στην απόγνωση και την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κρήτης.

Μέσα στην απόγνωση και την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κρήτης, τονίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη διέξοδος για να διεκδικήσουν καλύτερες μέρες σε αυτή τη δύσκολη εργασία.

Οι κτηνοτρόφοι είδαν τα ζωντανά τους να αποδεκατίζονται από τον χιονιά, όπως και οι γεωργοί τις δενδρώδεις καλλιέργειές τους και ζητούν εδώ και τώρα αποζημιώσεις.

Δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις τόσο στα Πραιτώρια, όσο και στα Χανιά, δίνουν και οι νέοι που ασχολούνται με την ύπαιθρο από επιλογή και δυσανασχετούν στο ενδεχόμενο του να πρέπει εγκαταλείψουν τη γη τους αναγκαστικά, λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - PHOTOS + VIDEO

Οι αγρότες προτίθενται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να ανακληθούν τα μέτρα που τους προκαλούν οικονομική ασφυξία με μπλόκα όχι μόνο στα Πραιτώρια και τα Μεγάλα Χωράφια, αλλά και στο Τυμπάκι και το Οροπέδιο Λασιθίου.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Σχόλια