Οικονομία

Ζεσταίνουν μηχανές για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Κρήτης

Κατεβαίνουν και πάλι στο δρόμο οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζοντας πάλι για δυναμικές κινητοποιήσεις....

Παγκρήτια σύσκεψη με απώτερο στόχο να οργανώσουν τον αγώνα τους μέσω και κινητοποιήσεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη από τους αγρότες του νησιού.

Τη σύσκεψη συγκαλεί ο αγροτικός σύλλογος Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού , την Τετάρτη 18/01/2017 στις 1 το μεσημέρι, στο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων των νηπιαγωγείων Τυμπακίου, έχοντας ήδη απευθύνει πρόσκληση στους αγροτικούς συλλόγους και των 4 νομών της Κρήτης.

Όπως μάλιστα αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

                     ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1) Οργάνωση όλων των αγροτικών συλλόγων της Κρήτης σε παγκρήτια ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων .

2) Η οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών μετά από την άρνηση της κυβέρνησης ως προς την επίλυση των προβλημάτων τους .

ΚΑΛΕΣΜΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

Την ίδια ώρα κάλεσμα ξεσηκωμού απευθύνει ο αγροτικός σύλλογος Αστερουσίων την ερχόμενη Δευτέρα στα Πραιτώρια και συγκεκριμένα στον κόμβο στις 10 το πρωί .

Όλα τα τρακτέρ στον κόμβο ΠΡΑΙΤΩΡΙΩΝ, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους και προσθέτουν χαρακτηριστικά:


 Όλοι οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες των Αστερουσίων, όλα τα τρακτέρ, στον κόμβο Πραιτωρίων. Να στείλουμε αγωνιστικό μήνυμα, μαζί με όλους του Αγροτικούς Συλλόγους και τα Μπλόκα, σε όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, που αποφασίσαμε από κοινού να βγούμε στα Μπλόκα του αγώνα, μέσω της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων:

Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στις πολιτικές των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ της ΕΕ, που μας ξεκληρίζουν!

Όλοι ενωμένοι με αιτήματα που υπερασπίζονται την επιβίωσή μας, για να μείνουμε στη γη μας, να καλλιεργούμε, να έχουμε ανθρώπινη ζωή. Τα προβλήματα δεν είναι ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα, ούτε μπλε. Είναι προβλήματα που ξεκληρίζουν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, γι' αυτό και όλοι, οργανωμένα, πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε!

Σχόλια