default-image

Διεθνής διάκριση για τις Μινωικές Γραμμές

Κρήτη
Διεθνής διάκριση για τις Μινωικές Γραμμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τις Μινωικές Γραμμές, καθώς η επιτυχημένη εταιρία έλαβε το βραβείο «Passenger Line of the Year», στο πλαίσιο των βραβείων «Greek Shipping Awards 2016» της διεθνούς ναυτιλιακής εφημερίδας Lloyd's List.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μινωικών Γραμμών, η βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού αλλά και του έντονου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία.

Η εταιρεία μας διακρίθηκε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, ως μία από τις κορυφαίες, κοινωνικά ευαισθητοποιημένες και συνεχώς εξελισσόμενες εταιρείες στο χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, για:

α) τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό στα υπερπολυτελή High Speed Cruise Ferries του στόλου της

β) την ηγετική της θέση στις γραμμές που δραστηριοποιείται

γ) τις πρόσφατες στρατηγικές επενδυτικές της κινήσεις με την ενίσχυση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Seaways με ποσοστό άνω του 48%

δ) τα εντυπωσιακά οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2016, τα καλύτερα όλων των εποχών από την ίδρυσή της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παραλαμβάνω για δεύτερη φορά - εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ - το βραβείο Passenger Line of the Year. Είναι πραγματικά μία εξαιρετική διάκριση, ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους κύριους μετόχους της εταιρείας μας, τον Όμιλο Grimaldi, για την συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη του προς τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και τους πελάτες μας αυτοκινητιστές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε τόσο στις γραμμές εσωτερικού όσο και εξωτερικού, τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη που εμπιστεύονται τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και προωθούν το εμπορικό της προϊόν και όλους του πιστούς επιβάτες μας που προτιμούν να ταξιδεύουν με τα cruise ferries της εταιρείας.  

Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω τις - από βάθους καρδιάς - ευχαριστίες μου στο προσωπικό της εταιρείας μας, σε θάλασσα και στεριά, για το επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News