default-image

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί

Οικονομία
Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πιερ Μοσκοβισί. 

Ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί στις 15.00 με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, στις 17:00 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  και στις 18.15 με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το βράδυ ο ευρωπαίος αξιωματούχος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, στη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Τhe Greek Economy Conference» από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο.

Την Τρίτη, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15). Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα (ώρα 11:15).

Η επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News