Οικονομία

“Ζεσταίνονται" ενόψει κινητοποιήσεων οι αγρότες

Έτοιμοι να αρχίσουν να διαμορφώνουν ένα νέο πλαίσιο αγωνιστικών κινητοποιήσεων δηλώνουν οι αγρότες οι οποίοι, αρχής γενομένης από τα Χανιά ξεκινούν όπως όλα δείχνουν αυτή την προετοιμασία.

Μάλιστα η  Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων με ανακοίνωση της καλεί τους συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών και των κτηνοτρόφων του νησιού, σε σύσκεψη για τον Παγκρήτιο συντονισμό της δράσης τους, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρουν:  «Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε» αναφέρεται χαρακτηριστικά  στην ανακοίνωση.

Σχόλια