default-image

Η Ένωση Ηρακλείου υποδέχεται τη νέα ελαιοκομική περίοδο

Οικονομία
Η Ένωση Ηρακλείου υποδέχεται τη νέα ελαιοκομική περίοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους ελαιουργούς υποδέχεται τη νέα ελαιοκομική περίοδο η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ.

Εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθούν ελαιουργοί από το νομό Ηρακλείου και από όλη την Κρήτη διοργανώνει η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου ΑΒΕΕ στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 12.00, διοργανώνεται με αφορμή την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου.

Η εταιρεία καλωσορίζοντας στις εγκαταστάσεις της τους συνεργάτες - ελαιουργούς, σηματοδοτεί με αυτόν τον τρόπο την νέα σεζόν και ανακοινώνει επίσημα την εμπορική της στρατηγική όσον αφορά στη νέα τιμή αγοράς ελαιολάδου.

Η εκδήλωση έχει διττό χαρακτήρα, καθώς από την μία η διοίκηση εν όψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου θα ανακοινώσει την τιμολογιακή της πολιτική στην αγορά ελαιολάδου, αφετέρου η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ επιδιώκει με την συνάθροιση αυτή να μοιραστεί το όραμα και την φιλοσοφία της με τους συνεργαζόμενους ελαιουργούς, με τους οποίους ενστερνίζεται κοινό στόχο:

Να κερδίσει το κρητικό ελαιόλαδο τη θέση που του αναλογεί στις διεθνείς αγορές και να προαχθούν τα συμφέροντα του πρωτογενή τομέα και η τοπική οικονομία του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News