default-image

Παράταση στο όνειρο για τζάμπα διακοπές

Οικονομία
Παράταση στο όνειρο για τζάμπα διακοπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 21.11.2016 και ώρα 23.59 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των Δικαιούχων και των Παρόχων τουριστικών καταλυμάτων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2016 -2017.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΑΕΔ, για τις αιτήσεις Δικαιούχων /Ωφελουμένων, σε περίπτωση που απαιτείται επισύναψη/προσκόμιση δικαιολογητικών στις Υπηρεσίες, η προθεσμία προσκόμισης των απαιτουμένων δικαιολογητικών, παρατείνεται, αντίστοιχα, έως τις 22.11.2016 ώρα 13:00.

Το Πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού,  προσφέρει και φέτος δωρεάν διακοπές σε χιλιάδες ανέργους και εργαζόμενους με χαμηλό εισόδημα. Φέτος, μάλιστα, δίνει "μπόνους" στους δικαιούχους όλης της χώρας που θα επιλέξουν να επισκεφτούν Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο ή Κω, δηλαδή τα νησιά που έχουν πληγεί τουριστικά από τις μαζικές προσφυγικές ροές.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού που θα τα διαλέξουν για τις διακοπές τους θα έχουν όφελος διπλό: Αφενός μεν θα δουν την κανονική διάρκεια διαμονής τους να προσαυξάνεται κατά επιπλέον πέντε διανυκτερεύσεις, αφετέρου δε η ιδιωτική οικονομική τους συμμετοχή θα είναι μηδενική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News