default-image

Δ. Βρύσαλης: Αγανάκτηση και θυμός περιμένουν τον υπουργό

Κρήτη
Δ. Βρύσαλης: Αγανάκτηση και θυμός περιμένουν τον υπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονο κλίμα δυσαρέσκειας επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων των δύο δημόσιων νοσοκομείων του Ηρακλείου, ενόψει της προγραμματισμένης για την Παρασκευή επίσκεψης του υπουργού Υγείας στο Ηράκλειο.

''Αγανάκτηση και θυμός περιμένουν τον υπουργό στο Ηράκλειο. Τον περιμένουν τα προβλήματα της υγείας και των νοσοκομείων με τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, τα χαλασμένα μηχανήματα και η λειτουργία κλινικών με τα χρήματα που καταβάλλουν οι ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία'' λέει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης.

''Μετασχηματίζουν το νοσοκομείο σε επιχείρηση και τους περιμένει σθεναρή αντίσταση'' προσθέτει. ''Αυτό που δεν δεχτούμε'' συνεχίζει, '' είναι η κατανόηση του στα παραπάνω''.

Γ.Χονδροζουμάκης: Να μην έρθει χωρίς λύσεις ο Α.Ξανθός  στο Βελιζέλειο

''Χωρίς λύσεις κι απαντήσεις σε προβλήματα κι ερωτήματα ο υπουργός να μην έρθει στο Βενιζέλειο'' το μήνυμα του προέδρου των εργαζόμενων Γιώργου Χονδροζουμάκη με το σωματείο να πραγματοποιεί την ίδια ημέρα δίωρη στάση εργασίας από τις 09.00 έως τις 11.00 το πρωί.

Ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό, διαχωρισμός Βενιζελείου - Πανεπιστημιακού, μεταξύ των θεμάτων που θέτει ο ίδιος μέσω του Ράδιο 9,84.

Στο ΠΑΓΝΗ την ίδια ημέρα θα βρεθούν και οι συνταξιούχοι οι οποίοι σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου ΙΚΑ στο Ηράκλειο Ανδρέα Κριαρά σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κάψουν τις επιστολές Γ.Κατρούγκαλου για τις περικοπές στις συντάξεις θεωρώντας ότι πρόκειται για κοροϊδία.

Στο νοσοκομείο θα βρεθούν και οι πέντε αγροτικοί σύλλογοι του Ηρακλείου της Πρωτοβουλίας των Αγροτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News