default-image

Ο Σ.Βαρδάκης για οικονομία και υγεία στο Ράδιο 9,84

Κρήτη
Ο Σ.Βαρδάκης για οικονομία και υγεία στο Ράδιο 9,84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ζητήματα των εργασιακών και των δημοσιονομικών θα κυριαρχήσουν στις σημερινές συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των δανειστών και της κυβέρνησης.

Με αυτά τα ραντεβού θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών θα αποχωρήσουν από την Αθήνα, για να επιστρέψουν στα μέσα Νοεμβρίου.

Αναφορικά με τη χθεσινή συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οι εκπρόσωποι των Θεσμών ζήτησαν τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση των μέτρων που έχουν δρομολογηθεί και διασφαλίζουν την τήρηση των δημοσιονομικών υποχρεώσεων της χώρας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού.

Η ειδική Επιτροπή της Βουλής για τα Εργασιακά στην οποία προΐσταται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Σωκράτης Βαρδάκης  είπε σήμερα στο Ράδιο 9,84 ότι αυτό το οποίο ζητήθηκε από τον υπουργό Εργασίας είναι η διεκδίκηση και επαναφορά των εργασιακών σχέσεων στην πρότερη μορφή της.

Για τα θέματα υγείας ο ίδιος είπε πως το βάρος του Υπουργείου πέφτει στην πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ότι η ηγεσία του θα βρίσκεται αρχές του Νοέμβρη στο Ηράκλειο στα πλαίσια ημερίδας για το θέμα.

Παραδοχή του ιδίου ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν στο χώρο της υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News