default-image

Μ.Κουμαντάκης: Μη αναστρέψιμη η πορεία της αγοράς

Κρήτη
Μ.Κουμαντάκης: Μη αναστρέψιμη η πορεία της αγοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 830 εκατ. ευρώ υπολογίζει η ΕΣΕΕ τις απώλειες της αγοράς μέσα σε ένα χρόνο την ώρα που οι  ενδείξεις για νέα λουκέτα, επιχειρηματική μετανάστευση και αυξημένη ανεργία παραμένουν ισχυρές.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον εντός του οποίου πραγματοποιείται η 81η ΔΕΘ δεν είναι ευνοϊκό και πραγματοποιείται υπό την απειλή των επιπτώσεων μιας «νεκρής» οικονομικά περιόδου επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Την ενεργοποίηση του αναπτυξιακού νόμου από τα μέσα Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Υπουργός Οικονομίας, προαναγγέλλοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξής τους στα 4 από τα 8 προγράμματα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου του αργότερο.

Ο Γιώργος Σταθάκης ανακοίνωσε επίσης ότι η σύμβαση για το Ελληνικό θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή εντός του Σεπτεμβρίου, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στις αιχμές του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περί ολιγωρίας της κυβέρνησης στο πεδίο των μεγάλων επενδύσεων.

Μη αναστρέψιμη φαίνεται να είναι η εικόνα στην αγορά καθώς η αδράνεια των προηγούμενων ετών και οι αδυναμίες του νέου Αναπτυξιακού Νόμου δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εκτιμά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Μανόλης Κουμαντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News