default-image

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου διακανονισμοί στη ΔΕΗ

Οικονομία
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου διακανονισμοί στη ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνει η ΔΕΗ την ισχύ του προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή.

Όπως λέει, σε ανακοίνωσή της, με αυτό τον τρόπο θέλει να δώσει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους 1,5 εκατ. πελάτες της να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Απριλίου και ωφέλησε περίπου 290.000 πελάτες της ΔΕΗ.

Η Εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της οι οποίοι δεν θα προσέλθουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι από την ευκαιρία που τους έδωσε ότι εφόσον γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης τους λόγω χρέους, δεν θα ισχύουν οι πιο πάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις για την επανασύνδεση τους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση του ιδιαίτερα ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή που ξεκίνησε από την 1η Απριλίου 2016, η ΔΕΗ ευχαριστεί θερμά τους 290.000 πελάτες της που έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

»Παράλληλα, η Επιχείρηση δίνει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους 1,5 εκατ. πελάτες της να ρυθμίσουν τις οφειλές τους παρατείνοντας την ισχύ του παραπάνω προγράμματος μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

»Η Εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της οι οποίοι δεν θα προσέλθουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι από την ευκαιρία που τους έδωσε ότι εφόσον γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης τους λόγω χρέους, δεν θα ισχύουν οι πιο πάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις για την επανασύνδεση τους.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News