default-image

Aegean, καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία

Κρήτη
Aegean, καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Aegean αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά "Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2016", κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2016. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του Farnborough International Airshow.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της Aegean, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Η κατάκτηση του βραβείου "Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη" αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Η Aegean παραμένει μία από τις αγαπημένες εταιρείες των επιβατών στη νότια Ευρώπη και συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά στις έρευνες που πραγματοποιούνται για τα βραβεία τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Aegean είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το σημαντικό βραβείο, το Skytrax World Airline Award, που λάβαμε για 6η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη βράβευση μας δίνει κίνητρο να δημιουργούμε ακόμη περισσότερα για τους πελάτες μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε και είμαστε περήφανοι που η προσπάθειά μας έχει αναγνωριστεί από τους επιβάτες. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους συναδέλφους μου στην Aegean, που με συνέπεια εργάζονται καθημερινά για να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των επιβατών μας».

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Αυγούστου 2015-Μαΐου 2016, περισσότεροι από 19,2 εκατομμύρια επιβάτες από περισσότερες από 104 εθνικότητες επιβράβευσαν την Aegean για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην Aegean για 6η συνεχόμενη χρονιά και για 7η φορά από το 2009 έως σήμερα και, όπως επισημάνθηκε από τους διοργανωτές, με τη διάκρισή αυτή η Aegean επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση της στην Ευρώπη.

Ορισμένες από τις κατηγορίες στις οποίες κλήθηκαν να ψηφίσουν οι επιβάτες και στις οποίες ξεχώρισε η Aegean για τις επιδόσεις της ήσαν οι υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση που προσφέρει στο αεροδρόμιο όπως το check-in και η επιβίβαση, η άφιξη και η μεταφορά, τα lounges, η άνεση των καθισμάτων, η καθαριότητα της καμπίνας, τα φαγητά και ροφήματα, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η εξυπηρέτηση, ο επαγγελματισμός και η συμπεριφορά του προσωπικού της, καθώς και η συνολική εμπειρία πτήσης που παρέχει στον επιβάτη.

H Aegean και η Olympic Air μετέφεραν 11,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2015. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2016 καλύπτει ένα δίκτυο 145 προορισμών, 111 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 45 χώρες.

Η Aegean είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η εταιρεία βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά και έβδομη φορά τα τελευταία 8 χρόνια ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2016, από τα Skytrax World Airline Awards.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News