default-image

Όλα έτοιμα για την "Λευκή Νύχτα" στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Όλα έτοιμα για την "Λευκή Νύχτα" στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κύρβεια 2016» ο Εμπορικός Σύλλογος της Ιεράπετρας, διοργανώνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου από τις 8.00 μ.μ. έως τις 12.00 τα μεσάνυκτα  τη  «Λευκή Νύχτα» στην  κεντρική πλατεία της πόλης με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών  εκπτώσεων, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

«Θα  γίνονται διάφορα δρώμενα  για μικρούς και μεγάλους  κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τα παιδιά να διασκεδάζουν παρακολουθώντας το μάγο μας και τους ξυλοπόδαρους. Ο D.J  Μάριος Σηφάκης θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση μας και μια  λαχειοφόρος αγορά, θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα συμπολίτη μας να κερδίσει ένα ποδήλατο. Από το Σύλλογο μας θα προσφέρεται στον κόσμο δωρεάν μπύρα και φρούτα, ενώ όλα τα εμπορικά μαγαζιά θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά τα μεσάνυκτα ,για να συνδυάσει το καταναλωτικό κοινό, τη διασκέδαση με τα ψώνια του  σε τιμές όπου έχουν γίνει πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

Σε αυτή τη γιορτή θέλουμε να πάρουν μέρος και οι ξένοι επισκέπτες μας που τούτες τις μέρες βρίσκονται για διακοπές στον τόπο μας.  Θα διαθέσουμε για το λόγο αυτό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει  δωρεάν από και προς τα ξενοδοχεία  τον κόσμο που επιθυμεί να διασκεδάσει μαζί μας», τονίζει ο νεαρός πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Από το πρωί της Δευτέρας  τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας ενημέρωναν μοιράζοντας διαφημιστικά φυλλάδια στους διερχόμενους από το εμπορικό κέντρο για τη διοργάνωση της  «Λευκής Νύχτας»  που ετοιμάζουν και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πάρα πολύ θετικές.

«Θέλουμε να καθιερώσουμε από εφέτος αυτή τη « Λευκή Νύχτα», στην αρχή των καλοκαιρινών εκπτώσεων  σαν τη γιορτή του εμπορικού κόσμου της Ιεράπετρας.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος με όλα αυτά που περνά δεν έχει οικονομικές δυνατότητες για μεγάλες αγορές και αυτό έχει φανεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η αγορά της Ιεράπετρας ωστόσο προσφέρεται για όλα τα βαλάντια και τα εμπορεύματα που μπορεί να βρεί ο καταναλωτής, καθώς  αν κάνει τη σχετική έρευνα αγοράς στα μαγαζιά ,  είναι δυνατόν να βρεί τα εμπορεύματα που επιθυμεί και που θα είναι στα δικά του μέτρα και σε θέμα ποιότητας αλλά και σε θέμα τιμής», προσθέτει ο κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Ξεκίνησαν και τα "Κύρβεια 2016"

Υποσχόμενες και φέτος πολλές βραδιές ψυχαγωγίας και πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους σε κάθε σημείο του Δήμου, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

του Δήμου Ιεράπετρας «Κύρβεια 2016».

Συνεχίζοντας και φέτος τον καταξιωμένο πλέον θεσμό των Κυρβείων και οργανώνοντας παράλληλα νέα φεστιβάλ και ψυχαγωγικές δράσεις, οι φετινές εκδηλώσεις καλύπτουν ένα ευρύ

φάσμα δραστηριοτήτων τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας όσο και στις Τοπικές Κοινότητες.

Σημαντική ενότητα στο πολιτιστικό πρόγραμμα αποτελούν οι νέες προτάσεις της επιτροπής εκδηλώσεων της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας που αφορούν στην υλοποίηση της Ναυτικής Εβδομάδας  σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ιεράπετρας και στη διοργάνωση του Παιδικού Φεστιβάλ με δραστηριότητες και θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Ξεχωρίζουν τέλος οι εικαστικές Εκθέσεις στο Οθωμανικό Τέμενος (Τζαμί) που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News