default-image

Γόρτυνα:Αδιέξοδο για τους γονείς οι κλειστοί βρεφικοί

Κρήτη
Γόρτυνα:Αδιέξοδο για τους γονείς οι κλειστοί βρεφικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστοί παραμένουν οι βρεφικοί σταθμοί στο Δήμο Γόρτυνας για δυόμιση μήνες και καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από μέρους της Δημοτικής αρχής για την πληρωμή των εργαζομένων, επαναλαμβάνει το Σωματείο  Εργαζομένων σε Παιδικούς- Βρεφικούς των ΟΤΑ Κρήτης, αν και όπως λέει στο Ράδιο 9,84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη, η πρόεδρος του σωματείου Ελένη Μανουσάκη  είναι η 5η φορά που οι εργαζόμενοι παίρνουν υποσχέσεις για την πληρωμή τους.

Ορατός είναι ο κίνδυνος σύμφωνα με την ίδια  η παρούσα κατάσταση να γίνει καθεστώς, χωρίς κανένας να έχει επιλύσει το πρόβλημα ,με τα μηδενικά αποτελέσματα από τα «εύκολα» λόγια και τον χρόνο να μετράει αντίστροφα έως της 30/7, τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τη βιωσιμότητα των δομών( μέχρι τότε τα εισερχόμενα έσοδα θα μπορέσουν να αποδοθούν στα ταμεία της κοινωφελούς του δήμου).

Στους 16 με 18 οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε οικονομική απόγνωση. Δεκάδες οι οικογένειες που δεν γνωρίζουν πως θα χειριστούν τα προβλήματα που προκαλούνται με τους κλειστούς οικογενειακούς σταθμούς στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News